Skævinge
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. marts 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. marts 2023

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Landsbyhospitalet (53)
Landsbyhospitalet (53) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Elsinby står på den anden ende, da popstjernen Dorcas kommer til byen for at give koncert. Men Dorcas har personlige problemer, der sender hende en tur på hospitalet. Samtidig vender Dr. Goodwin hjem til England fra Afrika med den forældreløse Nkeshi. Men hans planer for Nkeshis fremtid møder modstand.

06:20  

I vikingernes fodspor (5:6)
I vikingernes fodspor (5:6) Norsk rejseserie fra 2018. (Team Bachstad i Østerled) Båden 'Sirius' har været på værft i Ukraines hovedstad Kiev, før turen fortsætter ned ad Dnepr. Øystein og Rune møder en familie i en gammel svensk by, der efter 236 år i landet stadig taler svensk! Tore afmønstrer, så Øystein og Rune må imødese det lunefulde Sortehav alene.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN I dag mødes Region Midtjylland med Sundhedsstyrelsen, efter næsten 300 kræftpatienter har ventet for længe på at få en operation.

07:10  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien.

07:11  

Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed?
Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed? Birgitte blev gang på gang tæsket og truet af sin kæreste, og han blev dømt til at bære en fodlænke, der alarmerer politiet, hvis han nærmer sig hende og hendes norske hjemby. I Danmark stak Sarah af fra sin kontrollerende og voldelige kæreste, og siden da har hun mistet sit hjem og sin frihed. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:20  

Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne
Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne I Københavns Lufthavn leder politi og specialtrænede hunde efter kontanter i passagerernes bagage. For kriminelle sender store beløb danske kroner i rede penge ud af landet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet I fem uger stod han på venteliste, og i den tid voksede kræften så meget, at det var for sent at operere. Hvornår skal børn have smartphones? Den debat er atter blusset op. Skuespillere Mikkel Schrøder og Szhirley har begge været hele følelsesregistret igennem i forbindelse med Aarhus Revyen. Det står helt galt til på handicapområdet, mener forfatter Caspar Eric. Aftenens vært er Kristian Ring-Hansen Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Redningshundene (1:8)
Redningshundene (1:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Familiefaderen Øystein er meldt savnet efter en skitur. Susanne og redningshunden Spiff rykker ud for at hjælpe til ved den krævende eftersøgningsaktion.

DR2

07:42  

Deadline
Deadline I noget nær et halvt århundrede har han været en central skikkelse i det republikanske parti, og fra skyggesiden af amerikansk politik har han givet næring til den bevægelse, der kulminerede med angrebet på kongressen. Christoffer Guldbrandsen har fulgt Donald Trumps kontroversielle, excentriske og kompromisløse rådgiver Roger Stone - og nu er resultatet her - filmen 'a storm foretold'. Lær Roger Stone at kende, når Guldbrandsen er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

06:00  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

06:20  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:30  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (59)
Vidundervovsen Vaffel (59)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (5)
Det store Ramasjang Mysterie (5) Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Husdrømme (3:8)
Husdrømme (3:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger to personer, der har mødt hinanden sent i livet, Taras og Tanja. På en gigantisk grund med egen sø er de i gang med at bygge et fantastisk luksushus langt fra byen. Men pengene ruller så hurtigt nu, at de snart er nødt til at få solgt deres gamle hus for at klare udgifterne.

10:15  

Hvis vægge kunne tale VIII (5:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Det siges, at det var skuespilleren Per Oscarssons far, som byggede den statelige Vreta gård. Men stemmer rygtet? Daniel og Annika Åberg Karlson, som bor i huset nu, har hørt, at det var en restauratør, som byggede det. Hvad er sandheden? Jagten på et svar fører antikeksperten Rickard Thunér til en ubehagelig heksehistorie, men også lige ind i århundredeskiftets værtshusliv i Stockholm. Erika Åberg hjælper parret med at genoprette en tidssvarende farvesætning i husets storslåede entre.

10:15  

Hvis vægge kunne tale VIII (4:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) I Kristinehamn ved søen Vänern ligger den wallnerske villa. Den udmærker sig ved sin specielle arkitektur med tinder og tårne. Nyindflyttede Fredrik Göransson og Charlotte Johansson spekulerer på, hvem Wallner var, og hvorfor huset kaldes for "spøgelsesslottet". Rickard Thunér undersøger spørgsmålet og finder mystiske omstændigheder. Erika Åberg lægger klinker i det tidligere blomsterrum og giver huset mere af dets fordums charme tilbage.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:13  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9)
Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9) Josefine, Olivia og Emma er skræmte, for midt på stien ved Damhussøen ligger en hjælpeløs svane. Folk kommer meget tæt på den og er sure over at den ikke flytter sig. Men pigerne kan se den har det skidt, så de ringer efter en dyreambulance. Sammen får de hjulpet svanen ned i søen, men så forsøger de andre svaner at drukne den. Pigerne vil redde svanen og finde ud af, hvorfor de andre svaner er så onde.

09:30  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (8)
Bonderøven 2014 (8) På Kastaniegården er der travlhed overalt. På græsmarken håndklipper Frank fåret Sky, der i år har fået 2 lam. På marken hjælper Theresa og børnene med at få lucernen op på trådhæsjen, så den kan tørre og blive til godt hø. I køkkenhaven sætter Frank et trådnet op til ærterne, så de kan gro i vejret. Og så er der kommet hvide gæslinger til gården. Sendt første gang 06.03.14

12:45  

Nak & Æd - en edderfugl ved Vadehavet (1:10)
Nak & Æd - en edderfugl ved Vadehavet (1:10) Sæson 5 (2014). Det er november, og det er bidende koldt. Jørgen og Nikolaj er taget til Nationalpark Vadehavet for at nakke edderfugle. Men det er en udfordrende jagt, hvor de skal stå i iskoldt vand til livet i flere timer. Spørgsmålet er, om de kan klare strabadserne, eller de bliver nødt til at æde den sibiriske stør, som Jørgen har medbragt. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 26.01.2015

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Familiesagaen fortsætter. Tre matriarker, der alle er efterkommere af den legendariske surikat Flower, har taget over. Swift er nu leder af Whiskers-flokken - og i dag skal hendes seneste kuld for første gang ud af hulen. Tingene ser ikke så rosenrøde ud for Flint Lockwood, matriarken i Hakuna Matata-flokken. Deres navn betyder 'ingen bekymringer', men hun har masser.

13:55  

En lille pause med Søren Ryge
En lille pause med Søren Ryge

14:05  

Hammerslag 2021 - Liebhaveri på Lolland
Hammerslag 2021 - Liebhaveri på Lolland Hammerslag er taget til Lolland for at se, hvad øen har at byde på af liebhaveri. Kristine Virén og Lars Lyng skal dyste mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser, når priserne på to eksklusive boliger skal gættes. Vært, Tina Müller, byder først velkommen i en gennemført bolig med en helt uovertruffen beliggenhed, kun 10 lange skridt fra Guldborgsund. Herefter toppes oplevelsen med en bolig på hele 530 kvadratmeter med både kobbertag, te-pavillon og designerhåndvaske.

14:35  

Kender Du Typen? 2018 - Med champagne og søjlegran
Kender Du Typen? 2018 - Med champagne og søjlegran Hvem er det, der både serverer hjemmelavet konfekt og kaviar og champagne, når familie, venner og ekskærester er inviteret til juleaften? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? tager ind i hjertet af København og besøger en ægte jule-entusiast - der også har et helt særligt juletræ. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

På eventyr i Island (2:3)
På eventyr i Island (2:3) BBC-naturserie fra 2021. (Iceland with Alexander Armstrong) Det er smukt og dramatisk - og var engang beboet af den legendariske vikingehøvding Erik den Røde. Denne gang drager Alexander Armstrong til det nordlige Island. Et ekstraordinært område med majestætiske fjelde, dybe dale og høje klipper. Undervejs smager han på verdens muligvis mest modbydelige ret, spiller midnatsgolf, lærer at ride på en islandsk hest - og som en ægte viking bader i en balje fuld af øl.

12:50  

Verdens Lykkeligste Land? - Sammenhold
Verdens Lykkeligste Land? - Sammenhold Alle mand frem for én. Noma-køkkenchef René Redzepi er lykkelig for at være vokset op i Danmark, forfatter Siri Hustvedt og arkitekt Bjarke Ingels kommer med sit bud på, hvorfor de kolde, indelukkede Nordiske lande er blandt verdens lykkeligste. Chris Pedersen rejser ud og taler med forskere og kulturpersonligheder og undersøger, hvad det er vi så gode til i Danmark og resten af Norden.

13:15  

Nordamerika med Simon Reeve - fra Caribien til Stillehavet
Nordamerika med Simon Reeve - fra Caribien til Stillehavet Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem Centralamerika - fra Belizes caribiske kyst til Costa Ricas stillehavskyst. På vejen besøger han et redningscenter for søkøer, følges med parkbetjente, der forsøger at beskytte Chiquibul-skoven i Belize. Møder skolebørn, som planter træer for at bekæmpe klimaforandringerne. Og oplever en af verdens mest voldelige byer El Salvador.

14:20  

Kærlighed til kanaler VII (4:4)
Kærlighed til kanaler VII (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) Sheila og Gyles' slutter deres sejlereventyr af på en af landets første kanaler - Staffordshire & Worcestershire Canal. Turen går gennem smukke landskaber til Black Country. På vejen skal de se på tæppevævning i Kidderminster, hylde en glemt politiker - og fejre den engelske pantomime nær Dick Whittingtons fødested.

TVR

12:00  

Vilde venner II (7)
Vilde venner II (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. De skal ud på en helt særlig fisketur og bygge et nyt hus til de store ællinger. Og så skal de redde en mågeunge, der muligvis har brækket vingen.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:35  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den anden kvartfinale skal de friske Formel 1-drenge køre imod verdens bedste Jorden Rundt. Der bliver smæk på, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en smørgul rapsmark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:30  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

14:03  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:05  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11)
TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11) Hvorfor er dovendyr så dovne? Nyhedsværten Pjuske håber at få svaret, når hun taler med det søvnige dovendyr Paula. Hunden Buller er meget ked af det. Han har nemlig fået stjålet sine kødben af en listig kødbenstyv. Stefan besøger Buller, for at opklare hvem tyven er. Elefanten Elton synger sin egen version af "En elefant kom marcherende" og så er der fundet hele to nye deltagere til Dyrenes MGP, nemlig Gitte og Henning, som synger "Skrål hvis du' en ål".

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (7)
Mord med miss Fisher (7) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Som ung stod Phryne model i Paris for den berømte kunstner Pierre Sarcelle. Nu opsøges hun af Sarcelles enke, der ønsker at få udleveret sin afdøde mands malerier. Da enken pludselig forsvinder, opdager Phryne, at der er en forbindelse mellem madame Sarcelle og en australsk krigsveteran, der er død efter at have været vidne til "ulykken", der tog livet af Pierre Sarcelle.

16:10  

Mord med miss Fisher (8)
Mord med miss Fisher (8) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne må efterforske en magasinskribent og eventyrforfatters gådefulde død. For at nå frem til sandheden må hun afdække det komplicerede forhold mellem bladets mange kvindelige ansatte - og grave i den eneste mandlige ansattes fortid. Samtidig genoptager Phryne sin affære med den sensuelle Lin Chung.

17:10  

Landsbyhospitalet (54)
Landsbyhospitalet (54) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Da en mor bliver syg, er spørgsmålet, hvad der skal ske med hendes børn. Kan deres far lægge alkoholen på hylden, eller skal de sociale myndigheder overtage omsorgen for børnene? Samtidig forsøger dr. Makori og dr. Goodwin at redde et spædbarn med meningitis. Mens forstanderinden opdager, at sygeplejersken Catherine Deane har sine egne problemer at slås med.

17:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt giver Lene Nissen nyt liv til gamle og kedelige urtepotter. Johnny Haugaard hjælper sin veninde med en soveværelses-makeover, og det går ikke stille for sig. Og så skal Lisbeth Solsø holde reception for sit nye genbrugsbrand, og det er ikke uden nerver på.

DR2

15:10  

Kærlighed til kanaler VIII (1:4)
Kærlighed til kanaler VIII (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Denne gang udforsker Sheila og Gyles Cambridgeshire Fens. Et fladt landskab med store åbne vidder, der er ulig noget andet sted i England. På turen besøger de den spektakulære middelalderkatedral Ely Cathedral, prøver kræfter med landskabsmaleri og slutter deres rejse af i Cambridge, hvor de hylder den engelske digter Rupert Brooke og hans poesi.

16:00  

Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4)
Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4) Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens.... Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenød. Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburg.... Hallo!!!"

16:30  

Vejen er lang - Kvinde kend din krop (3:4)
Vejen er lang - Kvinde kend din krop (3:4) Rødstrømperne kaster ny energi ind i kampen for vedtagelsen af loven om fri abort. Sideløbende bygger de en sliske på Nørreport station i protest mod manglende elevatorer. Barnevogne skal man selv slæbe op og ned af trapperne. Da en kvindegruppe skriver 'Kvinde Kend Din Krop', er en øjeblikkelig klassiker født. Men børn & arbejde - var dengang som nu en varm kartoffel. Til nutidens brogede billede hører også queer feministerne med deres nye syn på krop & køn. Og hvordan har nydanske kvinder det med møddommen? Instruktør: Mette Knudsen Sendt første gang 21.09.2016

16:55  

USA's vilde madkampe (7:16) Burgerkongerne
USA's vilde madkampe (7:16) Burgerkongerne Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Midtvesten, 1955. Amerikanerne lever i opgangstider og fast food-industrien blomstrer. Ray Kroc åbner 34 McDonald's restauranter i løbet af tre år. Hans drøm er en landsdækkende kæde af franchiserestauranter med nøjagtig den samme smag og menu overalt. Han har ingen konkurrenter - indtil Dave Edgerton køber to små burgerbarer kaldet Insta Burger King i 1954. Kampen mellem Big Mac-burgeren og Whopper-burgeren er skudt i gang.

17:40  

Den sorte skole: Kristendommens indførelse
Den sorte skole: Kristendommens indførelse Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om dengang kristendommen kom til landet.

17:50  

Den sorte skole: Reformationen
Den sorte skole: Reformationen Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion får vi historien om hvordan danskerne blev protestanter.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder faldskærmsudspringerne + Vovserne redder Alex' cupcakes

17:00  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Raymond får nye superkræfter og melder sig til tvekamp mod den livsfarlige Knuseren. Ildar og Kine prøverr at stoppe ham - hans kræfter er måske ikke så ægte...

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (12) I skurkenes skjulested tvinger Reichardt Liam til at ændre i Grundloven. Ude i skoven forsøger Kristian og Jose at befri Nikoline fra Staffans fælde. Men kan Kristian, Jose og Nikoline nå frem til bunkeren i tide, eller vil det lykkes Reichard at ændre i Grundloven og gøre kriminalitet lovligt for altid?

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (12:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (12:20) Hugo og Ida udspionerer Anders og Lukas. Og det ender næsten galt, da Anders bruger sine superkræfter mod dem. Vennerne må stå sammen for at få Anders væk fra Lukas og ringen.

17:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Forsvundne arvinger VI: Den ukendte søster
Forsvundne arvinger VI: Den ukendte søster Thomas dør 66 år gammel og rygtet siger, han efterlader sig en halvsøster, der kan arve ham. Men hun er ikke til at finde i de danske arkiver. Vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh må tilbage til efterskolevennerne og til udlandet i jagten på "Den ukendte søster".

DR2

18:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (4:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (4:7) Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. I byen Ioannina i det nordlige Grækenland får Rick den bedste kyllingepie, han nogen sinde har smagt. Han går på rejefiskeri i kystbyen Preveza og følger i Lord Byrons fodspor til byen Messolonghi, der er kendt for sine skaldyr.

19:00  

Husker du... 1984
Husker du... 1984 - året er 1984. Året hvor brandmanden Max Blicher Hansen sætter fut i Københavns Brandvæsen, Jønke myrder "Makrellen" i et rockeropgør, og Preben Elkjær sparker Danmark ind i den europæiske fodboldelite ved EM i Frankrig. Filmen "Busters verden" tager Danmark med storm, men for hovedrolleindehaveren "Mads Bugge Andersen" bliver det et mareridt. Det fortæller han om i aftens program. Ude i den store verden genvælges 73-årige Ronald Reagan, Margaret Thatcher er tæt på at miste livet i et bombeangreb og Indira Gandhi bliver myrdet af to sikkerhedsvagter. Se med når DR 2 rejser tilbage til 1984! Sendt første gang 06.11.04

20:00  

Changeling
Changeling Amerikansk autentisk thriller fra 2008. I 1928 er Los Angeles' politi præget af korruption og magtmisbrug. Det opdager Christine Collins, da hendes søn Walter en dag forsvinder sporløst. Fem måneder senere annoncerer politiet, at Walter er fundet i god behold. Desværre er det ikke sandt - for drengen, som Christine får hjem, er ikke hendes søn. Men politiet bryder sig ikke om negativ omtale, og da Christine gør opmærksom på, at drengen ikke er Walter, bliver mareridtet kun værre. Medvirkende: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan m.fl. Instruktion: Clint Eastwood.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Petronix-teamet tager til bjergene i Peru for at redde en kondor fra den onde McFælde. Jia lader som om, hun ved mere om den store fugl, end hun gør, hvilket forstyrrer deres opgave.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:30  

Svampebob Firkant VIII (8)
Svampebob Firkant VIII (8) Patricks hjemmeferie + At gå planktonen ud

20:00  

Dronningens Corgi
Dronningens Corgi Rex lever et liv i luksus på Buckingham Palace, hvor han er blevet dronningens yndlingshund. Da Rex pludselig ender på Londons gader, må han konfrontere byens farer for at finde hjem igen.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Han, hun og hunden (2:8)
Han, hun og hunden (2:8) Australsk komedieserie fra 2022. (Colin from Accounts) Ashley kommer til at tisse i Gordons strømpeskuffe. Så nu må hun tage på improviseret shoppetur sammen med sin veninde Megan og hunden Colin for at købe nogle nye møbler til Gordon.

22:00  

The Brits Are Coming
The Brits Are Coming Amerikansk komedie fra 2018. (The Con Is On) Svindlerparret Harriet og Peter Fox flygter til Hollywood efter at have formøblet gangsteren Irinas penge på en pokeraften badet i sprut. Planen er at stjæle en uvurderlig juvel fra Peters ekskone, så de kan betale deres gæld tilbage. Medvirkende: Uma Thurman, Tim Roth, Alice Eve m.fl. Instruktion: James Haslam.

23:30  

Once Upon a Time in Mexico
Once Upon a Time in Mexico Mexicansk-amerikansk actionthriller fra 2003. Den guitarspillende desperado El Mariachi er en levende legende. Hans guitarkasse er fuld af våben, og han er lige så ferm med en seksløber, som han er med den seksstrengede. Efter en personlig tragedie har El Mariachi trukket sig tilbage, men den korrupte CIA-agent Sands lokker ham ud af skjulet. El Mariachis dødsfjende, general Marquez, og narkobaronen Barillo har planer om at myrde Mexicos præsident. Kun én mand kan stoppe dem, og snart er El Mariachi atter midtpunkt i en blodig fejde. Robert Rodriguez' stærkt underholdende actionthriller er en hyldest til Sergio Leones klassiske spaghettiwesterns. Medvirkende: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke m.fl. Instruktion: Robert Rodriguez.

DR2

22:15  

Fireflies in the Garden
Fireflies in the Garden Amerikansk drama fra 2008. Den succesrige forfatter Michael er på vej hjem for at besøge sin familie, da en tragisk ulykke vender op og ned på alles liv. Michael har altid været på kant med sin tyranniske far, og ulykken tvinger ham til at tage livtag med deres anstrengte forhold. Medvirkende: Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Julia Roberts m.fl. Instruktion: Dennis Lee.

22:15  

The Favourite
The Favourite Oscar-vindende komediedrama fra 2018. (The Favourite) I 1708 er England i krig med Frankrig. Den småskøre dronning Anne sidder på tronen, men hader at regere og vil hellere spise kage og lege med sine 17 kaniner. Landet er reelt styret af hendes hemmelige elskerinde, hertuginden Sarah Churchill. Da Sarahs fattige kusine Abigail Hill bliver kammerpige, begynder en skamløs, bitter og grotesk strid mellem dem. Medvirkende: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, m.fl. Instruktion: Yorgos Lanthimos.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:05  

Beck: Spor i mørket
Beck: Spor i mørket Svensk krimi fra 1998. (Beck - Spår i mörker) En nyforelsket Martin Beck pakker champagne til skituren med sin kæreste, kriminalinspektør Lena Klingström. Men parrets ferie afbrydes brat, da et mareridt starter under Stockholm. På en øde tunnelbanestation slukkes lyset. En kvindes skrig forstummer, og snart myrdes endnu en passager under lignende omstændigheder. Storbyen er på randen af panik, og Beck får ordre på at finde morderen, inden han slår til igen. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Lena Klingström: Stina Rautelin. Instruktion: Morten Arnfred.

02:30  

Mord med miss Fisher (4)
Mord med miss Fisher (4) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne Fisher holder en ung mand i sine arme. Desværre er det ikke en forførelsesscene. Den unge mand med den blå tatovering er nemlig blevet myrdet. Phryne lover sig selv at finde gerningsmanden. Hun er ikke klar over, hvor meget hun må gå igennem for at kunne holde sit løfte.

03:30  

Mord med miss Fisher (5)
Mord med miss Fisher (5) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Hovedingredienserne er alkymi, gift og jødisk politik, da den glamourøse detektiv Phryne Fisher må opklare en ny mordsag. Det hele starter, da en ung mand findes død i en boghandel.

DR2

00:10  

Woman Walks Ahead
Woman Walks Ahead Amerikansk autentisk drama fra 2017. I 1890 rejser portrætmaleren Catherine Weldon fra New York til North Dakota i håb om at få lov til at male lakota-høvdingen Sitting Bull. Hun får ikke nogen venlig modtagelse af officeren McLaughlin, der har udstationeret tropper på indianernes land for at underminere deres krav på områderne. Men snart bliver Catherine engageret i kampen for at sikre indianerne retten til deres land. Medvirkende: Jessica Chastain, Michael Greyeyes, Sam Rockwell m.fl. Instruktion: Susanna White.

00:10  

Submarino
Submarino Prisbelønnet dansk drama fra 2010. Nick bor på et herberg efter en voldsdom. Han træner hårdt, drikker hårdt, og om natten holdes han vågen af sine minder. Nicks lillebror er narkoman og alenefar. Hver dag kæmper han for sin dope og sin dreng. Kæmper for ikke at miste nogen af delene. De to brødre ses næsten aldrig, men de har én ting til fælles: En barndomstragedie, som stadig - så mange år senere - truer med at trække dem ned. Medvirkende: Jakob Cedergren, Peter Plaugborg, Morten Rose, Patricia Schumann m.fl. Instruktion: Thomas Vinterberg.

01:45  

Navalny
Navalny Amerikansk dokumentar fra 2022. (Navalny) Politik, korruption og vold. I 2020 bliver den russiske oppositionsleder Aleksej Navalnyj pludseligt dødssyg på et passagerfly på vej til Moskva. Flyet nødlander, og Navalnyj eskorteres bevidstløs til et nærliggende hospital. Senere prøver afslører, at han er blevet forgiftet med den dødbringende nervegift Novichok. Her følger vi Navalnyj, mens han i samarbejde med en gruppe undersøgende journalister efterforsker attentatforsøget. Står præsident Putin bag?

02:00  

Kvinde på krigsstien
Kvinde på krigsstien Islandsk komediedrama fra 2018. (Kona fer í stríð) Halla er på en mission. Hun har indledt et korstog mod den islandske sværindustri, der truer med at ødelægge hendes elskede højland. Bevæbnet med bue og pil saboterer hun den lokale elforsyning og lukker dermed midlertidigt en aluminiumsfabrik. Myndighederne ser ikke med milde øjne på den ukendte 'Fjeldkvinde'. Kan Halla både holde sin identitet skjult, redde miljøet og samtidig adoptere en lille pige fra Ukraine? Medvirkende: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camilo Román Estrada m.fl. Instruktion: Benedikt Erlingsson.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKAEVINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0324082412